Selecteer een pagina

Ik ben bijzonder dankbaar dat ik overleden dierbaren kan waarnemen, en hun boodschappen mag vertalen naar onze wereld. Zij laten graag weten dat ze nog om ons heen zijn, en dat zij er voor jou zijn. Iedere keer opnieuw is het een verrassende en bijzondere ervaring.

Tijdens een privéconsult maak ik contact met de ziel van overleden familieleden of vrienden.  Persoonlijke kenmerken, gedeelde herinneringen en details van het voorbije leven komen bij mij door en geven vaak ontroerende herkenning.
Zo’n contact kan best emotioneel zijn. Het brengt ook troost, en de warmte,  liefde en boodschappen die ik mag overbrengen zijn overweldigend mooi. De band van liefde is er altijd. En de ervaring dat zij na de overgang naar een andere dimensie toch voortleven is grandioos.

Ook kan ik kijken wat er op dit moment speelt in jouw leven. Ik maak dan contact via jouw aura. Deze andere manier van kijken naar jouw situatie in je werk, relaties, ontwikkeling, gezin geeft vaak nieuwe inzichten waarmee je verder kunt.

Een medium consult kost 75 euro. Mocht dit bedrag onoverkomelijk voor jou zijn laat het mij dan weten. We komen er samen vast wel uit.

Spiritueel centrum Corazon heb ik in het voorjaar van 2024 opgericht. Hierin werk ik samen met andere spirituele therapeuten, zoals een Reiki-master, magnetiseur, NEI-therapeut en andere mediums. Ik breng je graag in contact met één van mijn collega’s.

“Maak weer contact”

Meer weten?

5 + 9 =

Telefoon

06 - 4610 2991

Email

info@winnifredprins.nl

Adres

Schokker 63
3891 DM  Zeewolde

Bereikbaar

Ma - Vrij: 9:00 - 17:00
Weekend: gesloten

Linked In